De geheimen van de Waddenzee

Press/Media: ResearchPopular

Description

De zee heeft nogsteeds veel geheimen voor ons. Zo werd er afgelopen week in het Australische Great Barrier Reef een nieuw stuk koraal ontdekt. Ook in Nederland is er nog veel van de onderwaterwereld wat voor ons onbekend is, bijvoorbeeld in de Waddenzee. Mirthe van der Drift gaat daarom in gesprek met dr. Oscar Franken, wetenschappelijk coördinator bij Waddenmozaïek. Dit onderzoeksproject probeert, onder andere, het leven onderwater in de Waddenzee beter in kaart te brengen.

Period22-Aug-2021

Media contributions

1

Media contributions

 • TitleDe geheimen van de Waddenzee
  Degree of recognitionNational
  Media name/outletNPO Radio 1 - Fris!
  Media typeRadio
  Country/TerritoryNetherlands
  Date22/08/2021
  DescriptionDe zee heeft nogsteeds veel geheimen voor ons. Zo werd er afgelopen week in het Australische Great Barrier Reef een nieuw stuk koraal ontdekt. Ook in Nederland is er nog veel van de onderwaterwereld wat voor ons onbekend is, bijvoorbeeld in de Waddenzee. Mirthe van der Drift gaat daarom in gesprek met dr. Oscar Franken, wetenschappelijk coördinator bij Waddenmozaïek. Dit onderzoeksproject probeert, onder andere, het leven onderwater in de Waddenzee beter in kaart te brengen.
  Producer/AuthorMirthe van der Drift
  URLhttps://www.nporadio1.nl/fragmenten/fris/2ef69ce5-efb4-4e48-abf4-bec52e858ba9/2021-08-24-de-geheimen-van-de-waddenzee
  PersonsOscar Franken