Hoe Hoog Moet De Lat Liggen?

Press/Media: Public Engagement ActivitiesPopular

Description

Minister Van Engelshoven maakte onlangs haar voorstel voor de norm van het bindend studieadvies wereldkundig. Universiteiten en hogescholen mogen maximaal 40 van de 60 studiepunten eisen. Niet iedereen bij hogescholen en universiteiten was blij met deze eenzij dig opgelegde bemoeienis uit Den Haag. Wel heeft het de discussie over het nut en over de ideale hoogte van de grens tussen een positief en negatief studieadvies nieuw leven ingeblazen. De Rij ksuniversiteit Groningen deed onderzoek.

Period1-Nov-2018

Media contributions

1

Media contributions

 • TitleHoe Hoog Moet De Lat Liggen?
  Degree of recognitionNational
  Media name/outletHO Management
  Media typePrint
  Country/TerritoryNetherlands
  Date01/11/2018
  DescriptionMinister Van Engelshoven maakte onlangs haar voorstel voor de norm van het bindend studieadvies wereldkundig. Universiteiten en hogescholen mogen maximaal 40 van de 60 studiepunten eisen. Niet iedereen bij hogescholen en universiteiten was blij met deze eenzij dig opgelegde bemoeienis uit Den Haag. Wel heeft het de discussie over het nut en over de ideale hoogte van de grens tussen een positief en negatief studieadvies nieuw leven ingeblazen. De Rij ksuniversiteit Groningen deed onderzoek.
  URLwww.schoolmanagementtotaal.nl/archief-ho-management/doc/tijdschriftartikelen/2018/nr-05-november/hoe-hoog-moet-de-lat-liggen.html
  PersonsCasper Albers, Hans Beldhuis