Rapport over btw-nummer eenmanszaken en zzp’ers naar Tweede Kamer

Press/Media: Expert CommentPopular

Description

Het rapport van de commissie van deskundigen over het burgerservicenummer in het btw-nummer voor eenmanszaken en zzp’ers, alsmede de reactie van de Autoriteit Persoonsgegevens, is door de Staatssecretaris van Financiën naar de Tweede Kamer gestuurd. De commissie van deskundigen, waaronder hoogleraar Algemeen belastingrecht Redmar Wolf, heeft in haar rapport de conclusies van de Belastingdienst over de beperkingen van de uitvoerbaarheid en de risico’s van een kortetermijnoplossing bevestigd. De commissie heeft een alternatieve variant bedacht, de factuurvariant. Lees het artikel op Tax Live.

Period20-Dec-2018

Media contributions

1

Media contributions

 • TitleRapport over btw-nummer eenmanszaken en zzp’ers naar de Tweede Kamer
  Media name/outletTAX live
  Country/TerritoryNetherlands
  Date20/12/2018
  DescriptionHet rapport van de commissie van deskundigen over het burgerservicenummer in het btw-nummer voor eenmanszaken en zzp’ers, alsmede de reactie van de Autoriteit Persoonsgegevens, is door de Staatssecretaris van Financiën naar de Tweede Kamer gestuurd. De commissie van deskundigen, waaronder hoogleraar Algemeen belastingrecht Redmar Wolf, heeft in haar rapport de conclusies van de Belastingdienst over de beperkingen van de uitvoerbaarheid en de risico’s van een kortetermijnoplossing bevestigd. De commissie heeft een alternatieve variant bedacht, de factuurvariant. Lees het artikel op Tax Live.
  URLhttps://www.taxlive.nl/nl/documenten/vn-vandaag/rapport-over-btw-nummer-eenmanszaken-en-zzp-ers-naar-de-tweede-kamer/
  PersonsRedmar Wolf