Waarom is de EU juist in de economisch presterende landen de pispaal?

Press/Media: Expert CommentPopular

Description

De EU-landen die steeds als zorgenkindjes de krant halen, schitteren op andere fronten. Uit recente Eurostat-statistieken blijkt dat de top 10 EU lidstaten met de minste werkloosheid tevens de lidstaten bevat waartegen de EU op dit moment allerlei acties onderneemt om instorting van de rechtsstaat te voorkomen. Om scherpe vragen te stellen en te oordelen moeten algemeenheden en eenzijdige verhalen worden doorgeprikt, betoogt universitair docent Europese mensenrechten John Morijnin een opiniestuk in de Volkskrant.

Period8-Oct-2018

Media contributions

1

Media contributions

 • TitleWaarom is de EU juist in de economisch presterende landen de pispaal?
  Degree of recognitionNational
  Media name/outletVolkskrant
  Country/TerritoryNetherlands
  Date08/10/2018
  DescriptionDe EU-landen die steeds als zorgenkindjes de krant halen, schitteren op andere fronten. Uit recente Eurostat-statistieken blijkt dat de top 10 EU lidstaten met de minste werkloosheid tevens de lidstaten bevat waartegen de EU op dit moment allerlei acties onderneemt om instorting van de rechtsstaat te voorkomen. Om scherpe vragen te stellen en te oordelen moeten algemeenheden en eenzijdige verhalen worden doorgeprikt, betoogt universitair docent Europese mensenrechten John Morijn in een opiniestuk in de Volkskrant.
  Producer/AuthorArnout Brouwers
  URLhttps://www.volkskrant.nl/columns-opinie/waarom-is-de-eu-juist-in-de-economisch-presterende-landen-de-pispaal-~bc7094f4/
  PersonsJohn Morijn