Wij zijn jarig! En dit is wat we willen

Press/Media: Expert CommentPopular

Description

Het bruist in Noord-Nederland van de goeie ideeën over de toekomst. Omdat het Noorden niet bepaald hoog op de Haagse agenda staat, stelt Noorderbreedte in dit jubileumjaar zelf een denktank samen om op grond van die ideeën een toekomstscenario te ontwikkelen. In vijf afleveringen brengen we twee (of in dit geval drie) inspirerende mensen bij elkaar om een typisch Noorderbreedte-thema’s te verkennen.

 

In deze aflevering Jelle Loonstra, Ab Grootjans en Mo Verhoeven. Jelle en Mo doen promotieonderzoek aan de RUG in Global Flyway Ecology groep van Theunis Piersma.

 

De biodiversiteit in Noord-Nederland gaat met sprongen achteruit. De oplossingen waar hoogleraar eco-hydrologie Ab Grootjans en trekvogelonderzoekers Jelle Loonstra en Mo Verhoeven voor pleiten zijn even simpel als radicaal.

Period2-Apr-2016

Media coverage

1

Media coverage

 • TitleDurf te vragen
  Degree of recognitionRegional
  Media name/outletNoorderbreedte Magazine
  Media typePrint
  Country/TerritoryNetherlands
  Date02/04/2016
  DescriptionDe biodiversiteit in Noord-Nederland gaat met sprongen achteruit. De oplossingen waar hoogleraar eco-hydrologie Ab Grootjans en trekvogelonderzoekers Jelle Loonstra en Mo Verhoeven voor pleiten zijn even simpel als radicaal.
  Producer/AuthorDirk Kuiken
  URLwww.rug.nl/research/gelifes/ceg/_media/noorderbreedte_02042016.pdf
  PersonsJelle Loonstra, Mo Verhoeven, Theunis Piersma, Nathan Senner, Albert Grootjans

Keywords

 • landschap