De (bijna onvoorstelbare) kracht van mieren met evolutiebioloog Aniek Ivens

 • Aniek Ivens

Pers / media: OnderzoekAcademic

Description

Over samenwerken in de natuur praten we evolutiebioloog Aniek Ivens. In Nederland is zij verbonden aan de Vrije Universiteit Amsterdam en Rijksuniversiteit Groningen en eerder was ze verbonden in het buitenland aan The Rockefeller University in New York om onder andere veldwerk te doen en aan de universiteit van Kopenhagen. Daarnaast werkt ze voor Milieu Centraal. Hoe kan het toch dat juist mieren, ondanks dat er ook luie zijn, zo bizar goed kunnen samenwerken?

Periode17-jul-2020

Mediabijdrages

1

Mediabijdrages

 • TitelDe (bijna onvoorstelbare) kracht van mieren met evolutiebioloog Aniek Ivens
  Mate van erkenningNational
  Media naam/outletNPO Radio 1 - Focus
  MediatypeRadio
  Duur / lengte / grootte60'
  LandNetherlands
  Release datum17/07/2020
  BeschrijvingOver samenwerken in de natuur praten we evolutiebioloog Aniek Ivens. In Nederland is zij verbonden aan de Vrije Universiteit Amsterdam en Rijksuniversiteit Groningen en eerder was ze verbonden in het buitenland aan The Rockefeller University in New York om onder andere veldwerk te doen en aan de universiteit van Kopenhagen. Daarnaast werkt ze voor Milieu Centraal. Hoe kan het toch dat juist mieren, ondanks dat er ook luie zijn, zo bizar goed kunnen samenwerken?
  Producent / auteurJacob de Vries
  URLhttps://www.nporadio1.nl/podcasts/dekennisvannu/34590-de-bijna-onvoorstelbare-kracht-van-mieren-met-evolutiebioloog-aniek-ivens
  PersonenAniek Ivens