De geheimen van de Waddenzee

Pers / media: OnderzoekPopular

Description

De zee heeft nogsteeds veel geheimen voor ons. Zo werd er afgelopen week in het Australische Great Barrier Reef een nieuw stuk koraal ontdekt. Ook in Nederland is er nog veel van de onderwaterwereld wat voor ons onbekend is, bijvoorbeeld in de Waddenzee. Mirthe van der Drift gaat daarom in gesprek met dr. Oscar Franken, wetenschappelijk coördinator bij Waddenmozaïek. Dit onderzoeksproject probeert, onder andere, het leven onderwater in de Waddenzee beter in kaart te brengen.

Periode22-aug.-2021

Mediabijdrages

1

Mediabijdrages

 • TitelDe geheimen van de Waddenzee
  Mate van erkenningNational
  Media naam/outletNPO Radio 1 - Fris!
  MediatypeRadio
  Land/RegioNetherlands
  Release datum22/08/2021
  BeschrijvingDe zee heeft nogsteeds veel geheimen voor ons. Zo werd er afgelopen week in het Australische Great Barrier Reef een nieuw stuk koraal ontdekt. Ook in Nederland is er nog veel van de onderwaterwereld wat voor ons onbekend is, bijvoorbeeld in de Waddenzee. Mirthe van der Drift gaat daarom in gesprek met dr. Oscar Franken, wetenschappelijk coördinator bij Waddenmozaïek. Dit onderzoeksproject probeert, onder andere, het leven onderwater in de Waddenzee beter in kaart te brengen.
  Producent / auteurMirthe van der Drift
  URLhttps://www.nporadio1.nl/fragmenten/fris/2ef69ce5-efb4-4e48-abf4-bec52e858ba9/2021-08-24-de-geheimen-van-de-waddenzee
  PersonenOscar Franken