Het Zuiden van Amerika: Van Republikeins naar Democratisch? (Haagsch College)

  Pers / media: Expert CommentProfessional

  Description

  Deze aflevering van de podcast "Over the Hill" staat in het teken van the South - het Zuiden van Amerika. Zorgen de demografische ontwikkelingen daar ervoor dat Republikeinse staten langzaam veranderen in Democratische bolwerken? En beslist die ontwikkeling ook de senaatraces in Georgia? 

  Laila Frank is net terug uit Georgia en zit vol vragen over de ontwikkelingen in de zuidelijke staten van Amerika. Samen met Maarten Zwiers, expert in het zuiden van de VS, kijkt ze met een historische blik naar de huidige ontwikkelingen in dat deel van Amerika. 

  Periode2-jan-2021

  Mediabijdrages

  1

  Mediabijdrages

  • TitelHet Zuiden van Amerika: Van Republikeins naar Democratisch? (Haagsch College)
   Mate van erkenningNational
   Media naam/outletOver the Hill podcast/Haagsch College
   MediatypeWeb
   Duur / lengte / grootte47:44 minutes
   LandNetherlands
   Release datum02/01/2021
   BeschrijvingDeze aflevering van de podcast "Over the Hill" staat in het teken van the South - het Zuiden van Amerika. Zorgen de demografische ontwikkelingen daar ervoor dat Republikeinse staten langzaam veranderen in Democratische bolwerken? En beslist die ontwikkeling ook de senaatraces in Georgia?

   Laila Frank is net terug uit Georgia en zit vol vragen over de ontwikkelingen in de zuidelijke staten van Amerika. Samen met Maarten Zwiers, expert in het zuiden van de VS, kijkt ze met een historische blik naar de huidige ontwikkelingen in dat deel van Amerika.
   Producent / auteurLaila Frank & Freek Ewals
   URLhttps://www.haagschcollege.nl/podcast/over-the-hill/over-the-hill--s1e02-het-zuiden-van-amerika--van-republikeins-naar-democratisch----maarten-zwiers
   PersonenMaarten Zwiers