Hoe Hoog Moet De Lat Liggen?

Pers / media: Activiteiten met een maatschappelijk belangPopular

Description

Minister Van Engelshoven maakte onlangs haar voorstel voor de norm van het bindend studieadvies wereldkundig. Universiteiten en hogescholen mogen maximaal 40 van de 60 studiepunten eisen. Niet iedereen bij hogescholen en universiteiten was blij met deze eenzij dig opgelegde bemoeienis uit Den Haag. Wel heeft het de discussie over het nut en over de ideale hoogte van de grens tussen een positief en negatief studieadvies nieuw leven ingeblazen. De Rij ksuniversiteit Groningen deed onderzoek.

Periode1-nov.-2018

Mediabijdrages

1

Mediabijdrages

 • TitelHoe Hoog Moet De Lat Liggen?
  Mate van erkenningNational
  Media naam/outletHO Management
  MediatypePrint
  Land/RegioNetherlands
  Release datum01/11/2018
  BeschrijvingMinister Van Engelshoven maakte onlangs haar voorstel voor de norm van het bindend studieadvies wereldkundig. Universiteiten en hogescholen mogen maximaal 40 van de 60 studiepunten eisen. Niet iedereen bij hogescholen en universiteiten was blij met deze eenzij dig opgelegde bemoeienis uit Den Haag. Wel heeft het de discussie over het nut en over de ideale hoogte van de grens tussen een positief en negatief studieadvies nieuw leven ingeblazen. De Rij ksuniversiteit Groningen deed onderzoek.
  URLwww.schoolmanagementtotaal.nl/archief-ho-management/doc/tijdschriftartikelen/2018/nr-05-november/hoe-hoog-moet-de-lat-liggen.html
  PersonenCasper Albers, Hans Beldhuis