Waarom is de EU juist in de economisch presterende landen de pispaal?

Pers / media: Expert CommentPopular

Description

De EU-landen die steeds als zorgenkindjes de krant halen, schitteren op andere fronten. Uit recente Eurostat-statistieken blijkt dat de top 10 EU lidstaten met de minste werkloosheid tevens de lidstaten bevat waartegen de EU op dit moment allerlei acties onderneemt om instorting van de rechtsstaat te voorkomen. Om scherpe vragen te stellen en te oordelen moeten algemeenheden en eenzijdige verhalen worden doorgeprikt, betoogt universitair docent Europese mensenrechten John Morijnin een opiniestuk in de Volkskrant.

Periode8-okt-2018

Mediabijdrages

1

Mediabijdrages

 • TitelWaarom is de EU juist in de economisch presterende landen de pispaal?
  Mate van erkenningNational
  Media naam/outletVolkskrant
  LandNetherlands
  Release datum08/10/2018
  BeschrijvingDe EU-landen die steeds als zorgenkindjes de krant halen, schitteren op andere fronten. Uit recente Eurostat-statistieken blijkt dat de top 10 EU lidstaten met de minste werkloosheid tevens de lidstaten bevat waartegen de EU op dit moment allerlei acties onderneemt om instorting van de rechtsstaat te voorkomen. Om scherpe vragen te stellen en te oordelen moeten algemeenheden en eenzijdige verhalen worden doorgeprikt, betoogt universitair docent Europese mensenrechten John Morijn in een opiniestuk in de Volkskrant.
  Producent / auteurArnout Brouwers
  URLhttps://www.volkskrant.nl/columns-opinie/waarom-is-de-eu-juist-in-de-economisch-presterende-landen-de-pispaal-~bc7094f4/
  PersonenJohn Morijn