Wij zijn jarig! En dit is wat we willen. Durf te vragen.

Pers / media: Expert CommentPopular

Description

Het bruist in Noord-Nederland van de goeie ideeën over de toekomst. Omdat het Noorden niet bepaald hoog op de Haagse agenda staat, stelt Noorderbreedte in dit jubileumjaar zelf een denktank samen om op grond van die ideeën een toekomstscenario te ontwikkelen. In vijf afleveringen brengen we twee (of in dit geval drie) inspirerende mensen bij elkaar om een typisch Noorderbreedte-thema’s te verkennen.

 

In deze aflevering Jelle Loonstra, Ab Grootjans en Mo Verhoeven. Jelle en Mo doen promotieonderzoek aan de RUG in Global Flyway Ecology groep van Theunis Piersma.

 

De biodiversiteit in Noord-Nederland gaat met sprongen achteruit. De oplossingen waar hoogleraar eco-hydrologie Ab Grootjans en trekvogelonderzoekers Jelle Loonstra en Mo Verhoeven voor pleiten zijn even simpel als radicaal.

Periode2-apr-2016

Media-aandacht

1

Media-aandacht

 • TitelWij zijn jarig! En dit is wat we willen. Durf te vragen.
  Mate van erkenningRegional
  Media naam/outletNoorderbreedte Magazine
  MediatypePrint
  Land/RegioNetherlands
  Release datum02/04/2016
  BeschrijvingDe biodiversiteit in Noord-Nederland gaat met sprongen achteruit. De oplossingen waar hoogleraar eco-hydrologie Ab Grootjans en trekvogelonderzoekers Jelle Loonstra en Mo Verhoeven voor pleiten zijn even simpel als radicaal.
  Producent / auteurDirk Kuiken
  URLwww.rug.nl/research/gelifes/ceg/_media/noorderbreedte_02042016.pdf
  PersonenJelle Loonstra, Mo Verhoeven, Theunis Piersma, Nathan Senner, Albert Grootjans